2012. június 11., hétfő

Amerikai csokis keksz

Hozzávalók
5 púpos ek rétesliszt
5 púpos ek finomliszt
1/2 cs sütőpor
20 dkg ráma sütőmargarin
1 cs vaníliás cukor
4 ek barna cukor
3 ek porcukor
2 db tojás
csipet só
15 dkg étcsokoládé / apróra vágva /

Elkészítés
A lisztet,a sütőport,a sót és a cukrokat egy tálba mérjük.
A ráma sütőmargarint is hozzáadjuk és elmorzsoljuk a lisztes keverékkel,majd beleütjük a tojásokat és jól kikeverjük.Ezután bele szórjuk az apróra vágott étcsokoládét is.
Sütőpapírral bélelt tepsire vizes kézzel diónyi gombócokat formálunk ( elég távol egymástól,mert szétfolyik sütés közben ) Előmelegített sütőben sütjük.






Nincsenek megjegyzések: