Tészta
6 db tojás
6 ek liszt
1 kg alma
1 cs sütőpor
- Krém
- 4 cs vanília puding
1 l víz
6 ek cukor
6 db tojásfehérje
- Teteje
- 5 dl habtejszín
Elkészítés
A 6 tojásból piskótát sütünk úgy, hogy a sütőpapírral bélelt tepsi aljára almaszeleteket teszünk. Ha a tészta megsült, megfordítjuk, hogy az almás része legyen felül. A pudingot a vízzel, a 2 ek cukorral sűrűre főzzük. A 6 tojásfehérjéből 6 ek cukorral kemény habot verünk, majd a meleg pudinggal elkeverjük. A tészta tetejére kenjük. Ezután a tejszínből kemény habot verünk, majd a sütemény tetejére simítjuk. Fahéjjal meghintve kockára szeletelve kínáljuk.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése