2011. április 7., csütörtök

Fűszeres sajtgolyók

Hozzávalók:

  • 25dkg krémsajt
  • 10dkg vaj
  • 30dkg trappista sajt
  • 2ek tejfől
  • só izlés szerint
  • 1mk őrölt bors
  • 1cs petrezsejem zöldje
  • 1cs snidling
  • Hempergetéshez:őrölt pirospaprika,1cs petrezselyem zöld.

Elkészítés 

  1. A sajtkrémből,vajból,a lereszelt trappista sajtból kevés tejföllel,sóval borsal fűszerezve jól formázható masszát gyúrunk.
  2. Hozzáadjuk felaprított snidlinget,petrezselymet,majd diónyi gombócokat formálunk belőle.
  3. A sajtgolyók egyik felét pirospaprikába,a többit finomra vágott zöldpetrezselyembe forgatjuk.
  4. A színekkel tetszőlegesen tálra rendezzük,és apró sós kekszfélékkel kínáljuk.

Nincsenek megjegyzések: