Hozzávalók:
20 dkg vaj
20 dkg csokoládé
15 dkg cukor
4 tojás
15 dkg liszt
1 ek. cukrozatlan kakaópor
1 tk. sütőpor
csipet só
1 mk. őrölt fahéj
25 dkg nyers cékla
20 dkg csokoládé
15 dkg cukor
4 tojás
15 dkg liszt
1 ek. cukrozatlan kakaópor
1 tk. sütőpor
csipet só
1 mk. őrölt fahéj
25 dkg nyers cékla
Elkészítés
- A megmosott és megtisztított céklát reszeljük le. Míg reszeljük, pont bemelegszik a sütő, amit 180 fokra állítsunk.
- A vajat tegyük egy tálba az összetört csokival, és olvasszuk össze.
- A cukrot keverjük habosra a tojásokkal, adjuk hozzá a lisztet, a sót, a kakaóport, a sütőport, a fahéjat, a vajas csokit, és a céklát.
- Egy 20×30 cm-es a tepsi alját béleljük ki sütőpapírral, és simítsuk bele a tésztát. Kb. 30-40 perc alatt sül meg, tűpróbával ellenőrizzük elkészültét.
- Ha kihűlt, csokival spiccelhetjük vagy porcukorral szórjuk és kis kockákra vágva tálaljuk.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése