Hozzávalók:
- 5 db tojás
- 9 dkg liszt
- 9 dkg kristálycukor
- 40 dkg baracklekvár
Elkészítés:
- Az 5 tojássárgáját a kristálycukorral habosra keverjük. Ezután a lisztet és a tojások keményre vert habját hozzákeverjük. A tésztát zsírpapírral bélelt tepsibe / 30 x 40 / tesszük, és elő melegített sütőben 180 fokon 25 perc alatt megsütjük.
- Ha megsült ( ami a tészta tetejének rugalmasságáról állapítható meg ) porcukorral meghintett konyharuhára borítjuk, a zsírpapírt lehúzzuk a tetejéről és még melegen megkenjük a lekvárral.
- Ezután a konyharuha segítségével felsodorjuk, és hagyjuk kihűlni. Ezt követően a tetejét megszórjuk porcukorral és felszeleteljük.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése