2016. január 6., szerda

Fehér csokoládés trüffel


Hozzávalók ( kb. 30 - 40 db )
  • 1 dl habtejszín
  • fél csomag Bourbon vaníliás cukor
  • 20 dkg fehér csokoládé
  • 12 dkg margarin
  • 10 - 12 dkg darált háztartási keksz
  • kókuszreszelék
Elkészítés
  1. A tejszínt felforraljuk a vaníliás cukorral,majd addig keverjük benne az aprított fehér csokoládét,amíg  teljesen felolvad.Belekeverjük a puha margarint,és a darált háztartási kekszet,majd hűtőbe tesszük dermedni.
  2. A kihűlt jól formálható masszából tenyerünkbe veszünk egy kiskanálnyit és golyót formálunk belőle,majd kókuszreszelékbe forgatjuk.
  3. Tálalásig hűtőbe tesszük.

Elkészítési idő: 30 perc + hűtés
Mennyiség:4 - 6 fő
Költség: kb. 600 ft

Nincsenek megjegyzések: