Hozzávalók
- 1 dl habtejszín
- 2 kisebb narancs reszelt héja
- 10 dkg cukor
- 10 dkg étcsokoládé
- 5 dkg kakaópor
- 12 dkg margarin
- beforgatáshoz:kakaópor,porcukor,színes tortadara
Elkészítés
- A tejszínt a narancshéjjal a cukorral,és az étcsokoládéval egy lábosban felforraljuk,majd a tűzről levéve habverővel hozzákeverjük a kakaóport,végül a puha margarint.Addig keverjük amíg teljesen egynemű,fényes masszát nem kapunk.Egy tálcára borítjuk, és 2 - 3 órára óra hűtőbe tesszük dermedni.
- A masszából dermedés után kiskanállal kis halmokat veszünk a tenyerünkbe,golyókat formálunk belőle,és tetszés szerint kakaóporba,porcukorba,vagy színes tortadarába forgatjuk.
- Tálalásig hűtőbe tesszük.
Elkészítési idő: 30 perc + hűtés
Mennyiség:4 - 6 fő
Költség: kb. 600 ft
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése