Hozzávalók:
Elkészítés:
- 2 kicsi csirke ( vagy 6-8 db egész csirkecomb )
- 3 dl főző tejszín
- 1ek friss tárkony ( vagy 1 tk szárított tárkonylevél )
- 3 gerezd fokhagyma
- 5 dkg vaj
- 1 mk törött fekete bors
- ízlés szerint só
Elkészítés:
- A csirkecombokat megtisztítjuk és félbe vágjuk.
- Megsózzuk,majd egy tűzálló tálba egymás mellé fektetjük.Rászórjuk a megtisztított és szétzúzott fokhagymát,a tárkonyt és a borsot,majd leöntjük az olvasztott vaj és a tejszín keverékével.
- A tálat befedjük és előmelegített,forró sütőben erős lángon 40 percig sütjük.Ezután a húst saját levével lelocsoljuk és fedő nélkül mindkét oldalán pirosra pirítjuk.
- Vajas burgonyával vagy párolt rizzsel tálaljuk.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése