2014. szeptember 1., hétfő

Sajtos érmék

 
Hozzávalók:
  • 20 dkg főtt burgonya
  • 15 dkg reszelt sajt
  • 10 dkg vaj
  • 20 - 25 dkg liszt
  • 1 csomag sütőpor
  • ízlés szerint só ( 2 csipet )
Elkészítés:
  1. A főtt burgonyát lereszeljük,majd a 10dkg reszelt sajttal,a vajjal,és a  sütőporos liszttel jól összegyúrjuk,nyújtjuk.
  2. Közepes pogácsa szaggatóval korongokat szakítunk a tésztából,majd sütőpapírral bélelt tepsibe előmelegített sütőbe aranysárgára sütjük,és langyos - melegen kemény reszelt sajttal szórjuk be a korongocskák tetejét.
Elkészítési idő:kb.40perc
Mennyiség:4fő
Költség:kb.500ft
 

Nincsenek megjegyzések: