2014. szeptember 1., hétfő

Huszárcsók


Hozzávalók
  • 35dkg liszt
  • 20dkg margarin
  • 9dkg porcukor
  • 1csomag sütőpor
  • 1csomag vaníliás cukor
  • 2db tojás sárgája
  • 1üveg bármilyen gyümölcsíz
Elkészítés
  1. A margarint a tojás sárgájával jól elkeverjük,azután a cukrot,a sütőporral elkevert lisztet,és a vaníliás cukrot is hozzáadjuk.
  2. Zsírpapírral kibélelt tepsibe apró gömböket rakunk,ujjal benyomjuk a közepét és gyümölcsízzel megtöltjük.
  3. Előmelegített sütőbe téve szép sárgára sütjük.
Elkészítési idő:kb.45perc
Mennyiség:4fő
Költség:kb.500ft

Nincsenek megjegyzések: