2015. június 5., péntek

Zsírolvasztó saláta





Hozzávalók:
  •     10 dkg uborka
  •     2 paradicsom
  •     1,5 dl joghurt
  •     1 fej saláta
  •     1 csokor újhagyma
  •     1 tojás
  •     só
  •     bors
Elkészítés
  1. A paradicsomot dobd néhány pillanatra forró vízbe, majd hámozd meg. Az uborkával együtt szeleteld fel, az újhagymát pedig aprítsd fel. A tojást főzd keményre, majd szedd le a héját, és szintén szeleteld fel.
  2. A fejes salátát szedd leveleire, alaposan mosd meg, végül tépkedd össze. Egy tálban forgasd hozzá a zöldségeket és a tojást. A joghurtba keverd bele az újhagymát, sózd, borsozd ízlésed szerint, és locsold rá a salátára. Tedd hűtőbe, hogy az ízek összeérjenek, és már fogyaszthatod is.




Nincsenek megjegyzések: