- 4 közepes db salátalevél ( jégsaláta vagy lollo rosso saláta)
- 10 dkg rukkola
- 2 db nagy paradicsom (vagy 2 marék koktélparadicsom félbevágva)
- 1 evőkanál kapribogyó
- 20 db fekete olajbogyó (feketével finomabb )
- 1 dl joghurt (natúr joghurt ízlés szerint)
- 15 csepp szezámolaj (ízlés szerint)
- színes bors ízlés szerint
elkészítés
- Salátát megmossuk, a szárakat kivesszük.
- Felszeljük a paradicsomot (ha koktél -amivel finomabb-, akkor félbe, ha nagy, mint a képen, akkor félbe, majd szeletekre).
- Összekeverjük a rukkolát, salátát, paradicsomot, caprit és olívabogyókat.
- Tálaláskor lelocsoljuk egy kis szezámolajjal, kis natúr joghurttal, és meghintjük frissen őrölt, sokszínű borskeverékkel.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése