2015. május 26., kedd

Mazzorellás rukkola saláta








Hozzávalók

Dresszing:

elkészítés

  1. A rukkolát megmossuk majd salátacentrifugába tesszük és megpörgetjük. A száraz rukkolát leveleket elosztjuk a lapos tányérokra.
  2. A koktélparadicsomokat megmossuk, szárítjuk, majd a salátára helyezzük. A mozzarellagolyóról a levet papírtörlőn leitatjuk, majd elosztjuk a salátára.
  3. Az ecetet elkeverjük a sóval, cukorral. A végén pedig hozzáadjuk az olajat és krémesre keverjük.
  4. Tálalás előtt a dresszinget a salátára permetezzük.
Ezt a salátát madársalátával is elkészíthetjük.

Elkészítési idő: 5 - 10 perc
Mennyiség :2 fő
Költség : Kb. 600 ft




Nincsenek megjegyzések: