Hozzávalók
50dkg csirkeszárny
1cs szárnyas fűszerkeverék ( Ha házi arany )
1 fej vöröshagyma
zsír
60dkg burgonya
1cs petrezselyem
5dkg vaj
só
50dkg csirkeszárny
1cs szárnyas fűszerkeverék ( Ha házi arany )
1 fej vöröshagyma
zsír
60dkg burgonya
1cs petrezselyem
5dkg vaj
só
- A csirkeszárnyat megmossuk,megtisztítjuk és egy tálba tesszük,majd a szárnyas fűszerkeverékkel befűszerezzük és jól átkeverve 1 órát állni hagyjuk.Ezt követően egy tepsit ki zsírozunk,beletesszük a csirkeszárnyat és a megtisztított vöröshagymát rászeljük.Kevés vizet alá öntve alufóliával letakarjuk így kb.40-45 percig sütjük,majd a fóliát levesszük és a tepsit vissza téve időnként meg locsolva 20-25 perc alatt ropogósra pirítjuk.
- A megtisztított burgonyát hasábokra vágva,enyhén sós vízben megfőzzük.A vajat felhevítjük és az apróra vágott petrezselymet megfuttetjuk benne,majd a leszűrt főtt burgonyára öntjük.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése