Hozzávalók:
Az olajat egy serpenyőbe meg forrósítjuk, és a hús lisztbe mártva mindkét oldalát átsütjük míg meg puhul.A szeleteket vegyük ki és fektessük egymás mellé tűzálló edénybe.
Reszeljük le a sajtot és szórjuk rá a húsok tetejére.
Melegítsük be a sütőt 185-200 fokosra, tegyük az edényt a sütőbe és süssük a húsokat kb 10 percig, amíg a sajt megolvad a tetején és enyhe barna színt nem kap. Burgonyával és vegyes salátával tálaljuk.
- 4 szelet karaj vagy sertéscomb
- só, őrölt fekete bors
- olaj a sütéshez
- 10 dkg sajt
Elkészítése:
A sütőt 220 fokra melegítsük be. A húst mossuk meg és töröljük szárazra, sóval, borssal ízesítsük meg. Az olajat egy serpenyőbe meg forrósítjuk, és a hús lisztbe mártva mindkét oldalát átsütjük míg meg puhul.A szeleteket vegyük ki és fektessük egymás mellé tűzálló edénybe.
Reszeljük le a sajtot és szórjuk rá a húsok tetejére.
Melegítsük be a sütőt 185-200 fokosra, tegyük az edényt a sütőbe és süssük a húsokat kb 10 percig, amíg a sajt megolvad a tetején és enyhe barna színt nem kap. Burgonyával és vegyes salátával tálaljuk.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése