Hozzávalók (4 személyre):
80 dkg karaj, 2-3 fej vöröshagyma, 2 evőkanál olaj, 3 babérlevél, 4-5 evőkanál mustár, pár evőkanál sör (ízlés szerint), só, bors 1. A csont nélküli egész karajt mossuk meg és törölgessük szárazra. Ezután készítsük elő a pácot: vágjuk apróra a hagymát, majd keverjük össze a sörrel, egy kis mustárral, kerüljön bele 1-2 evőkanál olaj is. Fűszerezzük borssal és az apróra összetört babérlevelekkel.
2. Egy tálban forgassuk meg a pácban a húst, és így tegyük 1-2 órára a hűtőbe. Sózzuk meg a húst, és forró, előmelegített sütőben süssük készre. Tálalás után szeletelhetjük. Zsenge, párolt zöldségeket készítsünk mellé köretként.
Elkészítési idő: 60 perc.
Forrás:Blikk Nők
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése