Tészta:
- 30dkg liszt
- 4 ek porcukor
- 1 ek zsír
- 1 db tojás
- 1 dkg szalalkáli
- 1 db császárkörte aroma
- 1 - 2 dl tej
Krém:
- 20 dkg margarin
- 20 dkg porcukor
- 6 dl tej
- 6 ek liszt
- 1 cs vaníliás cukor
- 1 teáskanál rum aroma
Elkészítés
- A tészta hozzávalóit jól összedolgozzuk,és 3 lapot sütünk belőle.
- A krémhez a margarint habosra keverjük a porcukorral,vaníliás cukorral és a rum aromával.A tejből liszttel sűrű pépet főzünk és,ha kihűlt a margarinos krémhez keverjük.
- A tésztalapokat megkenjük a krémmel.A tetejét megszórjuk porcukorral,vagy csokimázzal vonjuk be.
- Másnapra szépen megpuhul és jól szeletelhető.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése