Hozzávalók (4 személyre):
1 csomag vaníliás cukor, 150 ml habtejszín, 250 g félzsíros tehéntúró, 2 evőkanál kristálycukor, 40 dkg vegyes gyümölcs (szeder,ribizli,málna,eper,áfonya fagyasztott, szezonban friss), 2 evőkanál méz
Elkészítése:
1. A habtejszínt kemény habbá verjük. Egy nagy tálban összekeverjük a félzsíros tehéntúrót a vaníliás és a kristálycukorral, majd könnyedén elvegyítjük a tejszínhabbal.
2. A szedret leöntjük a mézzel, majd a túrókrémet és a gyümölcsöt kis tálkákba vagy poharakba rétegezzük. Hűtve és szederszemekkel díszítve tálaljuk.
Elkészítési idő: 10 perc
1 csomag vaníliás cukor, 150 ml habtejszín, 250 g félzsíros tehéntúró, 2 evőkanál kristálycukor, 40 dkg vegyes gyümölcs (szeder,ribizli,málna,eper,áfonya fagyasztott, szezonban friss), 2 evőkanál méz
1. A habtejszínt kemény habbá verjük. Egy nagy tálban összekeverjük a félzsíros tehéntúrót a vaníliás és a kristálycukorral, majd könnyedén elvegyítjük a tejszínhabbal.
2. A szedret leöntjük a mézzel, majd a túrókrémet és a gyümölcsöt kis tálkákba vagy poharakba rétegezzük. Hűtve és szederszemekkel díszítve tálaljuk.
Elkészítési idő: 10 perc
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése