- 30 dkg cékla
- 30 dkg alma
- 1 - 2 csipet só
- 2 - 3 evőkanál méz ( ízlés szerint )
- késhegynyi őrölt kömény
- 2 dl natúr joghurt
Elkészítés
- A céklát meg az almát megmossuk,meghámozzuk és vékony csíkokra lereszeljük,és kevés sóval ízesítjük.
- A cékla és az alma levet enged,ezt hagyjuk a salátában.Kevés fűszerköménnyel ízesítjük,majd ízlés szerint 1 - 2 evőkanál mézet adunk hozzá,és a végén a joghurttal jól összekeverjük.
- Legalább néhány órára behűtjük tálalás előtt,de 1 - 2 nap alatt még finomabbá érnek az ízek.
- A salátát bármilyen húshoz adhatjuk köretként.
Elkészítési idő:30 perc
Mennyiség:4 fő
Költség: Kb.600 forint
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése